Az Auróra akadálymentesítésének pár éve már nekifutottunk, aminek során a belső térben eltűntek a küszöbök és van akadálymentes mosdónk is, azonban 8 makacs lépcsőfok továbbra is útját állja annak, hogy a ház tényleg mindenki számára nyitott legyen.

Az Auróra Közösségi Ház egyaránt fontos helyszíne a nyolcadik kerületi civil, kulturális és művészeti kezdeményezéseknek. Kiállunk a fogyatékossággal élő emberek jogai és az inklúzió mellett, aminek érdekében mi magunk is biztosítani akarjuk a lehető legkevésbé korlátozó környezetet, a hozzáférhetőséget és a közéleti, kulturális, szabadidős tevékenységekben való részvételhez való jogot minden hozzánk látogatónak.

Bár a rámpa terveit még a koronavírus megjelenése előtt készítettük, a segítségetekkel még ebben a nem épp ideális pénzügyi helyzetben is megvalósulhat. Támogassatok minket paypal-on keresztül vagy banki átutalással (a közleménybe mindenképpen írjátok bele hogy a rámpát támogatjátok), és a rámpa deszkáin megörökítjük a nemes cselekedeteteket.

Online bankkártyával

Banki átutalással

Kedvezményezett: Marom Klub Egyesület

Számlaszámok:
10918001-00000051-62860006 (HUF)
HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)
SWIFT: BACXHUHB

A tervezés és kivitelezés várható ára összesen 1 500 000 forint, amit részben a Józsefvárosi Önkormányzat által biztosított pályázati forrásokból, részben egy adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtésből és részben a ti szervezeti, illetve személyes nagyobb adományaitokból szeretnénk finanszírozni.

Miért tartjuk nagyon fontosnak hogy kialakítsunk egy kerekesszékkel is önállóan használható rámpát?

auróra rámpa kampány

Köszönjük az eddigi adományokat!

Közélet iskolája

önállóan lakni közösségben élni logó

Önállóan lakni, közösségben élni csoport